Project en begeleiding

Herken jij dit?

  • Zie jij er tegen op om zelf je verbouwing te doen?
  • Weet je niet waar je moet beginnen? 
  • Is je assortiment van je winkel uitgebreid en heb je plek tekort?
  • Ben je uit je jasje gegroeid?
  • Weet je niet hoe je jouw ruimte praktisch en esthetisch vorm kan geven?

Recente projecten die ik heb begeleid

Zo kan ik jou helpen

Offerte

Ik plan een kennismaking in en kom graag de locatie waar het om gaat bekijken. Daar ga ik de kern van het probleem vaststellen en op basis van de wensen stel ik een offerte op.

De basis

Ik start met de basis, dus dat houdt in een plan van aanpak en een moodboard om de sfeer te pakken.

Aan de slag

Vervolgens ga ik aan de slag en maak een ontwerp met een indeling. Deze gaan we bespreken en op basis van terugkoppeling doe ik nog aanpassingen. Ook kan ik contact opnemen met bouwers, eventueel uit mijn netwerk.

Finishing touch

Naar wens kan ik het project ook afstylen en accessoires shoppen om het geheel compleet te maken.

Ik heb voor ons bedrijf vloerkledenwinkel veel met Sandra samengewerkt op verschillende vlakken, van het inrichten van de winkel, fotostyling, shop in shop bij loods 5, b to b showroom. Vooral het inrichten van de winkel ,van saai kantoorpand op een industrieterrein tot een spannende winkel/showroom met open kantoren was een uitdagende klus. Ik ben nog elke dag blij als ik mijn winkel binnenstap en we krijgen dagelijks complimenten over de mooie uitstraling. Buiten haar professionaliteit en kwaliteit die ze levert is ze erg gedreven, gewend dat ik altijd last minute bel en het dan ook weer fixt.
Michiel Kroon, Vloerkledenwinkel Hilversum
Wij hebben de samenwerking met b-styled als zeer prettig ervaren. Het plan wat is opgesteld door Sandra heeft ervoor gezorgd dat de zaak er hip en netjes uitziet. Er is gekeken naar doelgroep, historie en toegankelijkheid voor onze leden, zo is het plan ontstaan om buiten naar binnen te halen. Nu wij onze leden weer mogen ontvangen zijn alle reacties zeer positief. Een volledige nieuwe uitstraling met minimale kosten, ook daar wordt door Sandra aandacht aan besteed. Haar netwerk met professionele bedrijven heeft ons bedrijf en de beleving van onze leden een mooie boost gegeven. Sandra is een positieve kanjer, deze krullenbol is een vakvrouw en erg prettig om mee te werken, aanrader!
Pascalle, van hellemond sport, hilversum

Kosten

Project en begeleiding

Het is mijn rol om jou stapsgewijs naar het einddoel te begeleiden. Wat je probleem ook is, ik los het op. Mijn rol is orde en focus op het plan. Ik maak graag een offerte op maat voor jouw project. 

vanaf 750 euro

Veelgestelde vragen

Ik ben van de praktische aanpak, dus ik knip het uit en maak het op die manier tastbaar voor je.