Over mij

Ik ben Sandra Bisschop en  geef met mijn bedrijf B-STYLED vorm aan ruimtes die ik persoonlijk en uniek maak.

Ik ben jaren geleden geboren in Hilversum. Van jongs af aan was ik al bezig met allerlei creatieve uitspattingen. Zo maakte ik eerst kleding voor de barbies, later voor mijzelf. Voor de buurkinderen timmerde ik een huifkar en mijn slaapkamer werd regelmatig anders ingericht. Dat mijn ouders alles vast aan de muur hadden gemaakt hinderde me niet! 

Een logische keus voor al dit ontwerpen zou de kunstacademie zijn maar dat vond ik toentertijd veel te vaag, ik had wel behoefte aan een duidelijk beroep en dat vond ik bij het NIMETO, dè opleiding voor presentatievormgeving. Hier werd al snel duidelijk dat ik een geboren etaleur ben  en zo ben ik mijn werkende leven begonnen.

 

De liefde bracht me naar Woerden. Hier kochten wij een leuk, gezellig maar klein jaren-30 huis. Dit huis heb ik samen met mijn man Erik (en zijn vader) bijna helemaal gestript en toen naar eigen wens weer opgebouwd. Nu, 25 jaar later, wonen we hier nog steeds met 2 pubers en een kat.

Een nieuwe uitdaging hebben we gevonden in een 2e huis in Frankrijk. Dit huis hoefden we niet te strippen, het was al niet veel meer dan een stal, dus hier konden we naar hartenlust klussen en verbouwen.

Met het beroepsmatig inrichten van ruimtes en het hobbymatig klussen is de lijn van werk en hobby samengekomen dus dat maakt me een enorme bofkont!

Ik ben erg dol op het gebruik van kleur en ik ben enthousiast en positief ingesteld. 

Een impressie van mijn eigen klusprojecten

Wat mijn klanten over mij zeggen

Ik ben heel dankbaar voor deze mooie woorden van klanten waar ik vaak al jaren kom. 

“Onze etalages zijn echt een begrip in Woerden en omstreken! En dat is te danken aan Sandra. Al ruim 15 jaar maakt zij iedere keer weer wat prachtigs van onze etalages! Telkens met een ander thema waar de setjes kleding goed op uitkomen en hierdoor extra onder de aandacht worden gebracht (en vaak met leuke kleine details) waarop we keer op keer weer leuke reacties op krijgen van klanten... De sint en kerst etalages zijn ook altijd een feestje maar eigenlijk is het altijd een feestje in de etalage als Sandra is geweest!
Bernadette, Ma copine woerden
“We zijn al jarenlang klant bij Sandra. Zij verzorgt altijd met veel plezier ons instituut, zowel de boven- als de onderverdieping. De thema's die ze kiest stroken altijd met onze wensen. Ze is heel kritisch en weet er iedere keer weer een perfect plaatje van te maken. Ieder seizoen met de nodige zorg en aandacht. We hopen dat ze dit nog lang blijft doen. ”
dorien, anti- ageing center druten
“Sandra heeft mij geholpen bij t restylen van mijn woonkamer. Ze kent mijn smaak door te kijken naar de inrichting van de rest van mijn huis én te kijken naar mijn persoonlijkheid. Ze luistert naar je wensen en komt met verschillende ideeën qua kleuren, stijlen, materialen, vormen. Sandra is origineel, creatief, heeft tomeloze energie, is een out of the box denker, komt afspraken na, denkt mee en is lekker praktisch ingesteld. Kortom een topper! Het is prachtig en erg sfeervol geworden. Vooral de grote hangplant is een eye-catcher. Ik ben heel blij met t resultaat! En bewezen is maar weer: mooi hoeft echt niet altijd design en/of duur te zijn.”
Angela Broekhuizen
Ik ben heel enthousiast over het werk van Sandra. Ze heeft zelf heel veel goede ideeën maar vooral ook goede oplossingen over hoe mijn ideeën ook allemaal tastbaar gemaakt kunnen worden. Wij hebben een showroom met veel verschillende hoekjes en stijlen en Sandra helpt ons erbij om het toch allemaal tot een mooi vloeiend geheel te maken. Ik kan haar aan iedereen aanraden!
Brigitte hamers, proluca interiors laren