Tuinhuis Zonnelaan

De situatie De klant wilde heel graag een tuinveranda, in een hoek van de tuin, die een beetje op zou gaan in de omgeving. Een extra uitdaging was dat ze graag de bomen wilde behouden maar de veranda moest uiteraard niet te klein worden.

Wat heb ik gedaan Allereerst ben ik om de tafel gegaan met de klant en heb ik samen met hun een heleboel sfeerbeelden bekeken. Op deze manier kwam ik een achter hun stijl, en ben toen wat gerichter gaan zoeken naar mogelijkheden. Eigenlijk wilden zij een hele stijlvolle boshut. Nadat de veranda een beetje vorm had gekregen hebben we samen met de aannemer de materialenopties bekeken. Ik heb een maattekening gemaakt en de aannemer is hiermee aan de gang gegaan. Een extraatje is nog de verborgen kast in de wand die alle ruimte links achterin optimaal benut

Het resultaat Het is echt een heel mooi project geworden, het was een hele uitdaging om te maken maar met behulp van echte vakidioten is het prachtig geworden. Het is met zoveel enthousiasme ontvangen dat we daar nog lang op kunnen teren!