Restyling bij MDB

De vraag De klant plaatst op diverse bouwlocaties houten units voor tijdelijke vesting van divers personeel. Nu hadden ze op een mooie locatie in Rotterdam als proef 2 units geplaatst die als flexplek moesten gaan fungeren. Aan mij de vraag een ontwerp voor een flexplek te maken waarin het nieuwe werken zat verwerkt, dus staan/zitten/ relaxed zitten en vergaderen. Aanvullend wilden ze dan een lijst met spullen die zij dan zelf konden gaan aanschaffen om zo de unit aan te kleden.

Dit heb ik gedaan We zijn om de tafel gegaan en hebben de mogelijkheden bekeken en een budget overeen gekomen van wat de inrichting per keet mocht gaan kosten. Daarbij moest het interieur flexibel zijn en de wanden mochten niet worden geschilderd. Ik heb 2 ontwerpen gemaakt en deze gebundeld in een boekje. Hierin heb ik ook alle benodigde items opgenomen inclusief aankoopadressen en budgettering zodat zij 2 complete plannen hadden. De bedoeling was dat ze er 1 zouden kiezen en die gingen uitvoeren. Ze konden niet kiezen en de uitvoering heb ik uiteindelijk ook zelf mogen doen!

Uiteindelijk heb ik ook de kantine op de vaste locatie in deze sfeer mogen brengen. Het waren maar een paar kleine aanpassingen maar het werd gelijk een stuk huiselijker.

Het resultaat 2 mooie werkplekken waar al snel de directie zelf in te vinden was!! Iedereen op de locatie vond het echt een meerwaarde om een inspiratievolle werkplek te hebben…